SZIA!
ÉN NAGY JOCÓ VAGYOK ÉS ÜDVÖZÖLLEK AZ OLDALAMON!

Nem is tudom mit írhatnék ide….
A szakmám szerelmese vagyok, élvezem, hogy nap mint nap tanulhatok valami újat és nincs attól jobb érzés, mint mikor látom, hogy segítettem valakinek elérni a céljait.

MOST JÖN A DAGI KISFIÚRÓL SZÓLÓ TÖRTÉNET….

”Fénykoromban” 140kg tömör gyönyör voltam, amikoris elhatároztam, hogy ez nem mehet így tovább. A világ legrosszabb diétájával sikerült is megszabadulnom jónéhány kilótól, de ez inkább volt sorvadás, mint fogyás. Ezután elkezdtem kicsit tudatosabban táplálkozni, aztán pedig sportolni. Egyszercsak elhatároztam, hogy ,,ha már csinálom, akkor csináljam jól”. Minél jobban elmélyedtem a táplálkozástudományban és az edzéselméletben (hála Schwarzenegger A testépítés nagy enciklopédiájának), annál jobban érdekelt a téma. Ezután pedig már nem volt megállás….

Elvégeztem egy személyi edző tanfolyamot, bízva abban, hogy majd ott megtanulok mindent, amit az edzésről, táplálkozásról, táplálékkiegészítésről és az egészséges életmódról tudni érdemes.

De rá kellett jönnöm, hogy ez egy örökké tartó tanulási folyamat. De számomra ez az egyik legnagyobb kihívás és egyben élvezet is ebben a szakmában.
Sok edző/táplálkozási tanácsadó a fogyásával haknizik. Pacsi mindenkinek aki lefogyott, de néhány kilótól való megszabadulás, még senkit nem tesz szakértővé. Több tucat könyvet olvastam el táplálkozás és edzés témában, és mégis azt érzem, hogy rengeteget kell még tanulnom.
Volt szerencsém mesteredzőtől, világbajnokoktól, világcsúcstartók edzőitől tanulni és mai napig igyekszem minden nap tanulni valami újat.
Minden ember más és más ezért, minden problémát más szemszögből kell megközelíteni. Ezt pedig csakis úgy lehet, ha folyamatosan tanulunk.

Több sportágban is kipróbáltam magam.

De a szívemhez a legközelebb a súlyzós edzés áll. Szuper alternatívának tartom a funkcionális edzést, a küzdősportokat, de valahogy a legjobb eredményeket számomra mégiscsak a konditermi edzések hozták. Nem véletlen, hogy ezt javaslom mindenkinek.
Kockahasam már volt, most pedig az a célom, hogy erősebb legyek.

A XXI. századi ember gyenge, beteg és depressziós.

Tudom ez erős kijelentés, de ha körbenézünk a világban vagy épp az ismeretségi körünkben, rájövünk, hogy soha ennyi ellustult-dagi emberrel nem találkoztunk még. A pajzsmirigy és inzulin problémák valamint valamilyen ételintolerancia lassan az emberiség nagyobb részét érinteni fogják. Arról nem is beszélve, hogy ennyi idegbeteg/búvalb@aszott embert még nem hordott hátán a Föld.
Mindezekre hozhat megoldást egy tudatosabb élet.

Nem kell mindenkinek testépítő világbajnoknak lennie. Nem fontos, hogy tudsz-e 200 kilóval guggolni. Sőt nem kell egy életen át csirke-rizs-brokkolin élned. De az, hogy mindenkinek el kell kezdeni többet-jobban mozogni, egészségtudatosabban táplálkozni jobban odafigyelni a légzésre alvásra és még számos apróságnak TŰNŐ dologra, ez már nem lehet kérdés!

Ha segítségre van szükséged, keress bizalommal és ígérem a legjobb tudásom szerint mindent megfogok tenni annak érdekében, hogy jobban érezd magad a bőrödben és hogy elérd a céljaid!

Üdvözlettel:
Nagy Jocó!