Soha Nem Késő Elkezdeni!

Nem az számít, mikor kezded. Csak az számít, hogy kezdd el! Tedd meg az első lépést egy fittebb, egészségesesbb, erősebb jövő felé.

Segítek elérni a céljaidat! Jelentkezz most személyi edzésre!

FIGYELEM! Rövid időn belül jelentős változást érhetsz el az egészségedben és közérzetedben.

Személyre szabott edzés program

Miért Fontos?
Egy jól megtervezett, személyre szabott edzésprogram segíti az egyéni céljaid elérését – legyen az fogyás, izomépítés, állóképesség növelése vagy egyszerűen az egészségesebb életmódra való váltás. A „6 hetes minta edzésterv” típusú programok gyakran nem hoznak tartós eredményeket, mert nem veszik figyelembe az egyéni adottságaidat, korábbi tapasztalataidat és az aktuális életkörülményeidet.

Hogyan Működik?
Az edzésprogramot a céljaid, edzettségi szinted és esetleges korábbi sérüléseid figyelembevétele alapján állítom össze. Az étkezés, a pihenés és az edzések összehangolása szerves része a programnak. Időről időre felülvizsgáljuk és igény szerint módosítjuk a tervet.

Egyéni figyelem

Miért Fontos?
A személyi edzés során biztosított az, hogy 100%-os figyelmet kapj, ami gyorsabb és hatékonyabb eredményekhez vezet. A közös munka során az összes kérdésedre választ kaphatsz, és az edzéstechnikád is folyamatosan finomítjuk.

Hogyan Működik?
Az edzések nem „sablonokra” épülnek, hanem valóban az egyéni igényeidre és fejlődésedre. A folyamatos visszajelzéseknek köszönhetően az edzésprogramod mindig naprakész és optimális.

Motiváció

Miért Fontos?
A személyi edzés során biztosított az, hogy 100%-os figyelmet kapj, ami gyorsabb és hatékonyabb eredményekhez vezet. A közös munka során az összes kérdésedre választ kaphatsz, és az edzéstechnikád is folyamatosan finomítjuk. És hidd el, a nehezebb napokon is megteszek mindent, hogy kihozzuk belőled a maximumot!

Hogyan Működik?
A közös célkitűzés, a folyamatos visszajelzés és az eredmények láthatósága mind hozzájárulnak a motivációd fenntartásához. Minden elért kis siker nagyban növeli az önbizalmad és a további célok eléréséhez szükséges elkötelezettség is könnyebben fenntartható lesz.

Üdvözöllek, én Nagy Jocó vagyok!

A személyi edzés nem csak a hivatásom, hanem a szenvedélyem is. Mielőtt elkezdtem az életmódváltást, 140 kg voltam. A létező összes hibát elkövettem kezdőként és tudom milyen nehéz elkezdeni, elbukni és újra felálni. Az utam nem volt egyszerű: rossz diétáktól a tudatos táplálkozásig, és végül a súlyzós edzésig. De mindeközben lehetőségem volt világbajnokoktól, mesteredzőktől és az életmódváltás igazi szakértőitől tanulni és ma már én is segítek másoknak a fittség és egészség elérésében.

A XXI. századi embernek komplex megoldásokra van szüksége, mert a stresszes életmód, a rossz táplálkozás és a kevés mozgás együttesen veszélyeztetik az egészségünket. Nem elég csak a konditeremben izzadni, figyelnünk kell az alvásminőségünkre, mentális jólétünkre és az táplálkozásunkra is.

Ha elakadtál, és szükséged van egy kis motivációra vagy útmutatásra, szívesen segítek! 

Legyél erősebb, fittebb és egészségesebb – Soha Nem Késő Elkezdeni!

Rólam mondták

5/5
,,4 hónapja járok Jocóhoz és már büszkén nézegetem magam a tükörben. Ami fontos számomra és benne megtaláltam, hogy ténylegesen érti a dolgát, hasznos tanácsokat ad táplálkozás téren is és mindemellett nagyon alkalmazkodó. A kitűzött cél meg messze van, de motiváló, hogy tudom hogy ő ott van és segít ha kell, motivál ha épp arra van szükségem vagy szimplán keményebben fog, ha ellustulnék. Sokat köszönhetek neki, együtt sikerülni fog.”
Bodnár Dalma
5/5
,,Amellett, hogy nagyon hozzáértő szakértelme van (a gyakorlatok helyes kivitelezése, táplálkozás, egyéb élettani tanácsok, amik a fejlődést és az egészséget segítik), nagyon barátságos, emberséges is. Továbbá alkalmazkodóképes, ha valami miatt későbbre kellett tolni az edzést, mindig találtunk egy másik időpontot. Nyugodt szívvel tudom ajánlani mindenkinek , aki szívesen belevágna az edzőterem világába, és egy egészségesebb életet szeretne élni. Ugyanúgy azoknak is, akiknek már van némi tapasztalatuk az edzés terén, hiszen én is azt hittem, hogy "már mindent tudok", és csak később jöttem rá, hogy mennyi hibát követtem el, amiket Jocó segített/segít kijavítani.”
Júrus Dani
5/5
,,Megbízható, precíz, tudása a szakmában kiemelkedő! Hálás vagyok, hogy elvállalta a teljeskörű, személyre szabott "átalakításom". Rövid időn belül, már -10 kg-mal és sokkal erősebben, jobb közérzettel, tudatosabb étkezéssel vágok neki az évnek. Méltán nevezhető a legjobb, legfelkészültebb edzőnek."
Csátiné Dervarics Hajnalka
5/5
,,Jocó számomra az az edző, aki lelkesít, motivál, és eszembe sem jut, hogy esetleg ne menjek többet edzésre. Profi módon állítja össze számomra az edzéstervet, maximálisan figyelembe véve a különböző kéréseimet arra nézve, hogy mit szeretnék elérni.
Külön hálával tartozom neki, amiért a segítségével a 18 éves fiamnál is sikerült elérni, hogy egyszer menjen el hozzá egy bemutató edzésre. Azóta a fiam is rendszeresen jár Jocóhoz. ”
Bodnár Ildikó
5/5
“Fiatal kora ellenére tapasztalt, megfelelő gyakorlati és elméleti tudással rendelkezik. Rugalmas és mindenben segítőkész. Emberileg korrekt és megbízható edző. Csak ajánlani tudom, mindegy hogy valaki fogyni, erősödni, izmot építeni szeretne.”
Róbert
5/5
Egy kedves jófej srác, tényleg kenyérre lehet kenni, addig amíg el nem kezdődik az edzés. Uutána át változik. Egy igazi terrorista lesz belőle. Szerintem egy rabszolga hajcsár született benne újra. Nem tudok jobb hasonlatot. De azt is tudom ha egyedül edzel, teljesítesz 70%-ot. Ha van egy jó edző társad, húzzatok egymást ki hozol magadból 80%-ot. Viszont ha vele edzel és eltökélt vagy, ő addig nem áll le és addig hajt amíg 100%-os edzést nem hozol ki magadból. Na szóval csak ajánlani tudom. Teljesen más mint egy haverral edzeni. Mindenki próbálja ki egyszer legalább. És utána úgy se tud majd le állni.
Bordás János

A Fitten, egészségesen

youtuben csatornája:

Cserhalmi Eszter: Buteyko Légzés; Oxygen Advantage

Árvay Bálint: A jód

Health Building with Huni

Beszélgetés Feövenyessy Krisztinával

Szabó Dániel: Alacsony Fodmap étrend

Sárai Dávid: Powercat Training System

Kapcsolat

0670/632-1798

E-mail nagyjozsef94@gmail.com

Írj nekem üzenetet