Neked is sikerülhet!

,,Amit az ember elméje el tud képzelni és el tud hinni, azt meg is tudja valósítani.”

Napoleon Hill

Egy életen át tartó változás

Egyszerű lépések a tartós eredményekért

Az egészség nem csak a rendszeres edzésről vagy az ideális étrendről szól. Az igazi egészség és jólét eléréséhez egy teljes életmódváltásra van szükséges. Tudom, hogy ez nem egyszerű folyamat, és sok kihívással jár. Éppen ezért vagyok itt, hogy lépésről lépésre segítsek ezen az úton, biztosítva, hogy minden erőfeszítésed megtérüljön

Tartós Eredmények

Az életmódváltás nem egy átmeneti diéta vagy 6 hetes edzésterv. Ez egy hosszú távú befektetés az egészségedbe, amelynek eredményeként nem csak jobban fogsz kinézni, hanem jobban is fogod érezni magad.

Jobb Egészség és Vitalitás

Az életmódváltás révén javul az általános egészségi állapotod, csökkennek a krónikus betegségek kockázatai, és növekszik az energiaszinted, ami lehetővé teszi, hogy teljesebb életet élj.

Növekvő Önbizalom és Önértékelés

Amikor jobban érzed magad a bőrödben és eléred a céljaidat, az önbizalmad és az önértékelésed is növekszik. Az életmódváltás nem csak a testi, hanem a mentális jólétet is elősegíti.

Hosszabb és Minőségibb Élet

Minden ügyfelem egyedi, és ennek megfelelően alakítom ki az edzés- és étrendterveket. Az egyéni igények, célok és kihívások alapján készített tervek biztosítják a hatékony és tartós eredményeket.

Bemutatkozás

Ismerj meg egy kicsit jobban

A szakmám szerelmese vagyok, élvezem, hogy nap mint nap tanulhatok valami újat és nincs attól jobb érzés, mint mikor látom, hogy segítettem valakinek elérni a céljait.

Tudom milyen nehéz elkezdeni.
Tudom milyen nehéz nem feladni, amikor már azt érzed nem bírod tovább.
De azt is tudom, hogy minden egyes nehézség, csak egyre erősebbé tesz!

Nekem már sikerült! 
Te is képes vagy rá!

Rólam mondták

5/5
,,4 hónapja járok Jocóhoz és már büszkén nézegetem magam a tükörben. Ami fontos számomra és benne megtaláltam, hogy ténylegesen érti a dolgát, hasznos tanácsokat ad táplálkozás téren is és mindemellett nagyon alkalmazkodó. A kitűzött cél meg messze van, de motiváló, hogy tudom hogy ő ott van és segít ha kell, motivál ha épp arra van szükségem vagy szimplán keményebben fog, ha ellustulnék. Sokat köszönhetek neki, együtt sikerülni fog.”
Bodnár Dalma
5/5
,,Amellett, hogy nagyon hozzáértő szakértelme van (a gyakorlatok helyes kivitelezése, táplálkozás, egyéb élettani tanácsok, amik a fejlődést és az egészséget segítik), nagyon barátságos, emberséges is. Továbbá alkalmazkodóképes, ha valami miatt későbbre kellett tolni az edzést, mindig találtunk egy másik időpontot. Nyugodt szívvel tudom ajánlani mindenkinek , aki szívesen belevágna az edzőterem világába, és egy egészségesebb életet szeretne élni. Ugyanúgy azoknak is, akiknek már van némi tapasztalatuk az edzés terén, hiszen én is azt hittem, hogy "már mindent tudok", és csak később jöttem rá, hogy mennyi hibát követtem el, amiket Jocó segített/segít kijavítani.”
Júrus Dani
5/5
,,Megbízható, precíz, tudása a szakmában kiemelkedő! Hálás vagyok, hogy elvállalta a teljeskörű, személyre szabott "átalakításom". Rövid időn belül, már -10 kg-mal és sokkal erősebben, jobb közérzettel, tudatosabb étkezéssel vágok neki az évnek. Méltán nevezhető a legjobb, legfelkészültebb edzőnek."
Csátiné Dervarics Hajnalka
5/5
,,Jocó számomra az az edző, aki lelkesít, motivál, és eszembe sem jut, hogy esetleg ne menjek többet edzésre. Profi módon állítja össze számomra az edzéstervet, maximálisan figyelembe véve a különböző kéréseimet arra nézve, hogy mit szeretnék elérni.
Külön hálával tartozom neki, amiért a segítségével a 18 éves fiamnál is sikerült elérni, hogy egyszer menjen el hozzá egy bemutató edzésre. Azóta a fiam is rendszeresen jár Jocóhoz. ”
Bodnár Ildikó
5/5
“Fiatal kora ellenére tapasztalt, megfelelő gyakorlati és elméleti tudással rendelkezik. Rugalmas és mindenben segítőkész. Emberileg korrekt és megbízható edző. Csak ajánlani tudom, mindegy hogy valaki fogyni, erősödni, izmot építeni szeretne.”
Róbert
5/5
Egy kedves jófej srác, tényleg kenyérre lehet kenni, addig amíg el nem kezdődik az edzés. Uutána át változik. Egy igazi terrorista lesz belőle. Szerintem egy rabszolga hajcsár született benne újra. Nem tudok jobb hasonlatot. De azt is tudom ha egyedül edzel, teljesítesz 70%-ot. Ha van egy jó edző társad, húzzatok egymást ki hozol magadból 80%-ot. Viszont ha vele edzel és eltökélt vagy, ő addig nem áll le és addig hajt amíg 100%-os edzést nem hozol ki magadból. Na szóval csak ajánlani tudom. Teljesen más mint egy haverral edzeni. Mindenki próbálja ki egyszer legalább. És utána úgy se tud majd le állni.
Bordás János

Miért válassz engem?

Folyamatos Támogatás és Motiváció

Az életmódváltás nem egy egyszeri esemény, hanem egy folyamat. Végig melletted leszek, hogy támogassalak, tanácsokkal lássalak el, és visszajelzést adjak a fejlődésedről.

Szakértői Tudás és Tapasztalat

Évek óta dolgozom a fitnesz területén, és folyamatosan képzem magam, hogy naprakész legyek a legújabb módszerekkel és technikákkal. Ezt a tudást és tapasztalatot használom fel, hogy a legjobb eredményeket érhesd el.

Személyre Szabott Megoldások

Minden ügyfelem egyedi, és ennek megfelelően alakítom ki az edzés- és étrendterveket. Az egyéni igények, célok és kihívások alapján készített tervek biztosítják a hatékony és tartós eredményeket

Kapcsolat

0670/632-1798

E-mail nagyjozsef94@gmail.com

Írj nekem üzenetet